Un home d'edat avançada va caure dilluns passat, dia 18 de gener, al Firalet. La caiguda va tenir lloc al voltant de la 1 del migdia. L'home va quedar ensangonat del rostre i va ser atès pels vianants. Un altre home va caure, a 2/4 de 12 del migdia d'abans-d'ahir, dia 19 de gener i també va haver de ser assistit pels vianants. Fa una setmana i mitja, una dona va caure i va haver de ser atesa pel servei d'emergències mèdiques. Segons testimonis, la dona tenia 103 anys.

Encara que la causa de les caigudes no ha transcendit, des de la posada en servei de nou Firalet les queixes han estat per dos temes: la rugositat del terra i la llum.

La rugositat de gran part de la superfície s'ha de salvar per camins plans. El problema és que al costat del Firalet hi ha una residència geriàtrica, a poca distància uns pisos tutelats i encara no queda gaire lluny dels geriàtrics Montsacopa, la Caritat i Santa Joaquima. No cal dir que Olot i la Garrotxa tenen una de les taxes d'envelliment més elevades de Catalunya. L'edat i les rugositats al terra no combinen.

La llum fosca de l'enllumenat tampoc ha agradat. Bàsicament perquè si hi ha foscor, no hi ha visibilitat. La consulta del Firal és -en part- per evitar els problemes que hi ha hagut al Firalet.