Núria López deixarà el càrrec de regidora en el ple del dijous, dia 28 de gener. Havia estat alcaldessa amb el PSC del 2007 al 2011. Entre el 2011 i el 2015 va encapçalar l'oposició a l'actual alcalde, Joan Manso (CiU). A les passades eleccions municipals va treballar per formar la llista de Moviment d'Esquerres (MES) a la localitat. Van aconseguir entrar amb 2 regidors. El substitut previst és el número 4 de Moviment d'Esquerres per Campdevànol. Roser Capdevila (número 3) no pot assumir el càrrec per motius personals.

Fora de Campdevànol, va ser coordinadora comarcal del PSC al Ripollès i membre de l'executiva provincial del PSC entre el 2012 i el 2013. En aquest darrer any, va passar a formar part de l'òrbita del Moviment d'Esquerres (MES).

López va entrar la instància de renúncia el passat dilluns (dia 25 de gener). A l'escrit, va demanar que fos el darrer apartat de l'ordre del dia. La idea és poder viure el darrer ple en la seva totalitat.

En positiu

López ahir va explicar que deixa l'Ajuntament amb la sensació d'haver contribuït a incrementar les bones formes al ple. Sobre els motius, va explicar que ara no viu a Campdevànol i li han sortit projectes a nivell laboral. «La nova situació -va concretar- no em permet la dedicació que requereix una regidoria i per això he decidit plegar».

Pel que fa al Moviment d'Esquerres (MES), va indicar que no hi milita. Segons ella, s'hi va implicar en un primer moment com a simpatitzant i regidora, i prou.