Els organitzadors (Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, Fundació Banc d'Aliments, Càritas Garrotxa i Creu Roja Garrotxa) han donat per finalitzada la sisena edició del Gran Recapte d'Aliments a la comarca. La recollida ha tingut la col·laboració de tots els ajuntaments de la comarca. Va començar unes setmanes abans del dia del gran recapte (el 28 de novembre) i va acabar el 15 de gener. Primer van fer activitats de difusió, de preparació de la jornada central i d'inici de la recollida en botigues i centres ciutadans de localitats petites. En total -a partir del 13 de novembre- van posar en marxa 46 llocs de recollida als municipis més petits.

Durant la jornada central del Gran Recapte (celebrada el dissabte 28 de novembre), els voluntaris van recollir 31.247 quilos d'aliments i de productes bàsics. Van recollir 241 quilos més d'aliments i productes bàsics que l'any anterior. A part dels aportadors i els voluntaris, van comptar amb la col·laboració de 18 supermercats.

Entre el recollit el dia del gran recapte i el que van recollir als llocs activats el 13 de novembre i tancats el 15 de gener, s'han recollit 43.978 quilos d'aliments i productes bàsics. Es tracta de 2.367 quilos més que l'any anterior.

A més del continu augment de donacions que el Gran Recapte ha experimentat des de la seva primera edició, d'aquest 2015 també destaca el fet que el producte recollit ha estat majoritàriament el que havien recomanat durant tota la campanya, ja que s'havia detectat com a més necessari per als usuaris del Centre de Distribució d'Aliments.

Els organitzadors han comptabilitzat en 270 els voluntaris que han participat en la recollida. També han assenyalat la col·laboració de 78 participants als espais de costura dels casals de la Gent Gran.