Una desena de municipis gironins arrenquen dissabte i diumenge una de les setmanes amb més disbauixa de l'any en el que les disfresses i les rues són les protagonistes. Aquestes són les nostres propostes si vols començar a disfrutar del Carnaval.

CAMPDEVÀNOLDissabte 30/1

A les 5 de la tarda rua infantil des de la plaça Antoni Maria Claret fins a la sala Diagonal on es farà el pregó i animació infantil.

A les 8 del vespre cura de carnestoltes des de la pista esportiva fins a la sala Diagonal on es farà el sopar i concert amb Los Fugados de Alcatraz i posteriorment ball amb la disco mòbil amb dj Xevi Rey.

PALAMÓSDissabte 30/1

A les 10 de la nit sopar de germanor amb les actuacions de Pájaros Locos, Les Braves i Pirats i pregó a càrec de la colla Kin´s 20 i presentació de carnestoltes i reina a càrrec de la colla els Txondos.

Diumenge 31/1

A les 5 de la tarda berenar presentació de carnestoltes i reina amb les actuacions de l´escola de dansa Solc, escola de dansa la Fàbrica, escola de dansa Georgina Ors, escola de dansa Klap i l´associació juvenil i cultural Pengim Penjam. A més, presentació del carnestoltes i reina infantil amb la colla Els Txondos.

PALSDissabte 30/1

A les 8 del vespre al pavelló, sopar del carnaval i tot seguit ball amb dj Jou Tarrat i entrega dels premis.

Diumenge 31/1

A les 5 de la tarda a l´aparcament del pavelló mini rua del carnaval i a 2/4 de 6 de la tarda al pavelló ball infantil amb dj Jou Tarrat i Zumba Kids amb Eva Oller.

PLATJA D´ARODissabte 30/1

Presentació A les 9 de la nit al Palau d´Esports i Congressos, sopar de les colles de carnaval. A les 11, cada colla realitzarà una actuació coreogràfica de presentació, Tot seguit ball popular.

Diumenge 31/1

A les 11 del matí a la Plaça de Sant Pol de S´Agaró, desfilada infantil amb animació a càrrec del grup Soy la Fiesta.

A 2/4 de 5 de la tarda a la Plaça de l´Ajuntament, concentració de colles locals.

A les 5 de la tarda a la Plaça del Mil·lenari, Canvi d´Atributs.

PORQUERES

Dissabte 30/1

Festa A 2/4 de 9 de la nit al centre cívic concurs de ball i disfresses amb música en directe amb Pablo Martin Quartet i final de festa amb el col.lectiu de dj´s Scat The Cat.

RIBES DE FRESERDissabte 30/1

A les 6 de la tarda des del carrer Puigmal fins a la plaça de l´Ajuntament arribada del Rei Carnestoltes amb la Santa Truja i seguidament al Palau de la Comèdia berenar de pa amb xocolata i discurs d´investidura.

Diumenge 31/1

Al migdia a la plaça del Mercat inauguració del monument del Rei Carnestoltes i tot seguit discursos d´inici i gran vermut popular.

SALTDiumenge 31/1

A les 10 del matí concentració de carrosses i comparses dels adults davant de la pista poliesportiva.

A 2/4 d´11 del matí concentració de carrosses i comparses dels infants a la plaça de la Llibertat per sortir després en rua fins a la Factoria Cultural de la Coma Cros on a la 1 del migdia hi haurà un espectacle infantil.

SANT FELIU DE GUÍXOLSDissabte 30/1

A les 11 del matí cercavila amb totes les colles pels carrers de Vilartagues.

A les 9 de la nit al pavelló de La Corchera sopar de colles i presentació del carnestoltes.

Diumenge 31/1

A 2/4 d´11 del matí cercavila carnavalesca i pasasda amb els Reis i Reines Carnestoltes per fer el traspàs de «La Bomba» al Carnestoltes 2016 amb sortida des de la plaça del Monestir i tot seguit concentració i cercavila de les colles.

SANTA CRISTINA D´ARODissabte 30/1

A les 9 de la nit a l´Espai Ridaura presentació del Rei i Reina.

A 2/4 de 10 de la nit sopar popular i a continuació gran ball i concurs de disfresses.

VILAMALLADissabte 30/1

A les 5 de la tarda carnaval infantil amb el grup 3/4 de 15 amb xocolatada i proclamació del Rei i la Reina infantil.

A les 9 de la nit sopar de ranxo amb els participants de la rua al pavelló municipal i ball al local social.