El secretari general de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Sergi Miquel, ha estat designat com a cap de l'Oficina de Relacions Institucionals del Departament de Cultura. Miquel, que és regidor a Llagostera, tindrà un sou de 30.395,28 euros amb jornada de dedicació especial. Entre les seves competències haurà de fer el seguiment de la informació per donar resposta al Parlament i als informes sol·licitats pel Síndic de Greuges i també haurà de seguir l'activitat d'altres institucions que interessin el Departament de Cultura.

Sergi Miquel, que va complir 26 anys el passat desembre, és dissenyador industrial i milita a Convergència Democràtica. Va ser escollit regidor el maig de 2011 a l'Ajuntament de Llagostera, on s'ocupa de les àrees de Joventut i Noves Tecnologies.

Pel que fa a les joventuts, el 2011 va ser nomenat cap comarcal del Gironès i a l'octubre de 2012 en el congrés de Girona va passar a ocupar l'àrea de Ciutadania. El 2013, va ser nomenat vicepresident de Ciutadania i Polítiques de Joventut. El seu gran salt va ser el març de 2015 quan, després d'un procés de primàries internes, va ser escollit amb el 72% dels vots com a secretari general de la JNC, agafant el relleu de Marta Pascal.

En el seu currículum polític figura encara un penúltim encàrrec per part de CDC: el regidor a l'Ajuntament de Llagostera i secretari general de la JNC va ser el número 12 a la llista gironina de Junts pel Sí a les eleccions al Parlament del 27 de setembre. Per aquest motiu, va ser l'encarregat de presentar l'acte electoral de la candidatura de CDC i ERC a Llagostera.