Els Mossos d'Esquadra van enxampar in fraganti, el passat 18 de gener, dos lladres al pas de l'autopista AP-7 per la Selva, els quals volien robar un cotxe amb el mètode punxar rodes. El conductor víctima del furt va oferir resistència i es va encarar als pispes, cridant l'atenció d'un vehicle policial que circulava en sentit sud.

Quan els lladres es van adonar de la presència policial, van pujar al seu cotxe i van fugir del lloc a gran velocitat en sentit Granollers. La patrulla va fer un seguiment del vehicle escàpol fins que va poder tancar-li el pas en un carril d'acceleració de l'AP-7, al quilòmetre 96. Els mossos van adreçar-se ràpidament als ocupants del cotxe per tal d'assegurar que no fessin un nou intent de fugir i van preguntar-los pel motiu de la discussió amb l'ocupant de l'altre vehicle.

Els lladres no van saber donar una resposta coherent sobre els motius de la disputa. De forma paral·lela, una altra patrulla es va adreçar on hi havia l'altre vehicle aturat. El conductor del cotxe va explicar als agents que s'havia aturat perquè tenia el pneumàtic punxat, moment en el qual es va aturar un altre cotxe, d'on van baixar dos homes i, mentre un d'ells el despistava, l'altre intentava sostreure-li diners de dins del vehicle. Davant el fets, el conductor del cotxe, en adonar-se que era víctima d'un robatori, va oferir resistència i es va encarar als lladres. En aquell precís moment també va passar pel lloc el vehicle policial i va provocar la fugida dels assaltants.

Amb les evidències, els agents van detenir els dos ocupants del vehicle que havia fugit com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa. Es tracta de dos homes, de 45 i 33 anys, de nacionalitat kosovar i albanesa, un d'ells veí de Barcelona i l'altre amb veïnatge desconegut. Els arrestats, a qui consten antecedents, el 19 de gener van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Arenys de Mar.