Descobrir i utilitzar les xarxes socials des de l'òptica empresarial, familiaritzar-se en l'entorn del comerç electrònic, planificar un model de negoci a internet, estructurar correctament els elements fonamentals d'una botiga en línia i aprendre a millorar el posicionament d'un negoci a Google són alguns dels objectius dels nous cursos i tallers ocupacionals organitzats per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llagostera pel primer semestre del 2016.

Entre l'àmplia oferta formativa hi ha també cursos d'anglès específics pel sector de l'hostaleria així com classes pràctiques de cambrer per fomentar la contractació a la temporada d'estiu. En total s'han programat 13 cursos en cinc grans àmbits: Internet i noves tecnologies; hostaleria; sector sanitari; emprenedoria i millora d'habilitats personals; comerç i pimes.

Els cursos estan adreçats a tothom, amb preferència a les persones en situació d'atur i inscrits a la Borsa de Treball de Llagostera. Tots els cursos es duran a terme a l'Oficina l'Estació, excepte les pràctiques de cambrer. Les inscripcions ja es poden fer a partir d'avui, de 10 h a 14 h, a l'Oficina de l'Estació.