Uns lladres van entrar la nit passada -de dimarts a dimecres- a un magatzem que l'empresa banyolina Jordi Ramon Carreras, que està dedicada a la distribució de productes de neteja, té a Riudellots de la Creu (dins el terme municipal de Palol de Revardit). Els lladres van forçar el pany per accedir a una de les dues naus de l'empresa i es van endur material valorat en més de 4.000 euros. Es van emportar caixes i també alguns palets sencers, que contenien: escombres, bosses d'escombraries i productes de netejar del terra. Es van intentar endur les bateries del toro, tot i que no ho van aconseguir. Els propietaris de l'empresa van denunciar ahir els fets als Mossos d'Esquadra perquè ho investiguin.

Els responsables del negoci Jordi Ramon Carreras van tenir ahir al matí coneixement del robatori, quan els treballadors van entrar a la nau i es van trobar amb el pany de la porta esbotzada. El magatzem es troba al veïnat de la República a Riudellots de la Creu, gairebé a tocar d'una gasolinera que hi ha a la carretera C-66.

Els lladres van entrar només a una de les dues naus que l'empresa utilitza com a magatzem i es van endur material de neteja valorat en més de 4.000 euros. Segons fonts del negoci, van agafar palets sencers i alguns que estaven a mitges, així com caixes que contenien escombres, bosses d'escombraries, rentavaixelles i productes per netejar el terra, entre altres. De la mateixa manera, també van intentar robar les bateries del carretó elevador que hi ha a la nau perquè les tapes estaven obertes, malgrat que al final van desistir (possiblement pel seu pes). Els responsables de l'empresa van considerar ahir que els lladres haurien han hagut d'anar fins al magatzem amb un camió petit o una furgoneta grossa, ja que el material que es van endur és voluminós.

Els propietaris d'aquest negoci van denunciar ahir el robatori als Mossos d'Esquadra perquè investiguin els fets.