Ningú sap on para el propietari del circ que el 22 d'octubre de 2007 havia fet parada a Puigcerdà. Ahir se l'havia de jutjar a la secció quarta de l'Audiència Provincial de Girona per haver-li arrencat les dents a cops de puny a un empleat a qui també va clavar coces a la cara quan el tenia al terra i el va rematar amb un cop de pal a la nuca. L'home està en crida i cerca però el fiscal del cas, Josep Aureli Foradada, va indicar ahir que el cas no es pot jutjar perquè els fets estan prescrits. La víctima també havia de ser jutjada en el mateix procediment per una falta de lesions per haver clavat una ganivetada a un company seu el mateix dia.

Pel que sembla, a dos quarts d'onze de la nit del 22 d'octubre de 2007, dos treballadors que formaven part del circ ambulant Auto Vegas Show es van barallar al descampat proper al camp de futbol de Puigcerdà, on hi havia instal·lades les rulots del circ. Un d'ells, el que després seria agredit pel propietari, va clavar un cop al seu company i li va provocar un petit tall a la mà.

En assabentar-se d'aquest fet, el propietari del circ, "com fos que no era la primera vegada" que aquest treballador en feria un altre, el va anar a trobar a la seva caravana i d'un sol cop de puny el va tombar per després seguir clavant-li coces a la cara i, per acabar, va agafar un pal de fusta d'un metre i mig i el va rematar d'un cop a la nuca. El treballador va sobreviure però va perdre dues dents, part de la mandíbula li va quedar enfonsada i el paladar també li va quedar afectat fins al punt que no pot obrir bé la boca.

Tant el treballador com el propietari havien de ser jutjats ahir. El primer per una falta de lesions que, en cas de condemna suposarien fins a nou dies de localització permanent i 2.305 euros d'indemnització. El segon per un delicte de lesions amb deformitat que li podrien haver costat 4,6 anys de presó i 13.521,36 euros en indemnitzacions.

La prescripció dels fets els evitarà el judici i, amb tota probabilitat, el propietari del circ deixarà d'estar en crida i cerca.