ARBÚCIES

-A les 10 de la nit, rua pels carrers Sant Jaume i Segimon Folgueroles fins a la Basa de la Farga i, tot seguit, al poliesportiu de Can Delfí presentació de les comparses i lliurament de premis i després nit de festa.

BANYOLES

-A les 8 del vespre, a la Plaça de les Rodes, «Rua de versots». Un any més el Carnaval s´inicia amb els «Versots», textos satírics i punyents, que pretenen qüestionar, de forma humorística, diferents aspectes de la política local.

-A la 1 de la matinada, a l´envelat del recinte de barraques, «Fes-te Cutre» amb premis cutres, per a disfresses cutres, tot plegat ambientat amb música ben cutre.

BEGUR

-A les 10 del matí, amb un recorregut pel nucli antic fins a la plaça de la Vila cercavila dels alumnes de la llar infantil municipal Ses Felugues i, posteriorment, coca i xocolata i animació infantil.

BELLCAIRE D´EMPORDÀ

-A les 5 de la tarda, al local social, carnaval de la gent gran amb cantada d´havaneres a càrrec d´Arrels Escalenques.

CASSÀ DE LA SELVA

-A partir de la mitjanit, al pavelló polivalent, festa de carnaval amb dj Fauster i dj Okram amb concurs de disfresses.

LLORET DE MAR

-De les 10 del matí a la 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda, concurs de disfresses al lloc de treball.

-A les 7 de la tarda, arribada del Carnestoltes, des del centre cívic de Can Carbó passant per l´avinguda de Vidreres fins arribar a la plaça de la Vila i a continuació disco mòbil i mongetes amb botifarra per a tothom que vagi disfressat amb la col.laboració de la Penya Xino-Xano.

SANTA CRISTINA D´ARO

-A les 11 del matí, visita del Rei Carnestoltes al local de la gent gran.

TOSSA DE MAR

-De les 10 del matí a les 2 de la tarda, concurs de disfresses al lloc de treball.

-A les 3 de la tarda, rua de l´escola Ignasi Mele i xocolatada al pati de l´escola.

L'ESTARTIT

- A les 10 del matí, cercavila des de l´Escola Portitxol a la plaça de l´Església. Animació familiar i esmorzar amb el grup Per carnaval tot s´hi val.

PALAMÓS

- A les 6 del matí, gran despertà.

- A les 9, esmorzar popular a la plaça de correus. Col·labora la colla Los Terremotos.

- A les 11 del matí, La Comissió de Carnaval, Carnestoltes i Reina visitaran l´Ajuntament i, a 2/4 de 12, el Mercat, acompanyats per la colla ex-Carnestoltes, les colles del pendó i la banda Petit Tréme.

- A 2/4 de 5 de la tarda, visita d'en Carnestoltes i la Reina a tots els establiments inscrits, acompanyats de la Comissió de Carnaval i la banda Petit Tréme per ambientar els carrers de la Vila. Hi haurà plantada de carrosses pels carres de la vila amb la col·laboració de les colles del pendó. Al mateix temps, l'Associació ex-Carnestoltes de Palamós visitaran les botigues i carrers ambientats per valorar i donar el premi 16a Edició Carnestoltes de Palamós.

ROSES

- A les 6 de la tarda, davant de la Ciutadella, concentració de colles per a la passada.

- A 2/4 de 9 del vespre, al llarg de l´avinguda de Rhode, la Comissió de Festes repartirà galetes i garnatxa al públic assistent.

- A les 9 de la nit, al llarg de l'avinguda de Rhode, passada del divendres.

- Tot seguit, a l´envelat de la plaça de Frederic Rahola, ball amb els grups The Covers Band i 7D Rock. I, a la pista annexa del Pavelló Municipal d'Esports, discomòbil Roses All Star.

SANT ANTONI DE CALONGE

- A 3/4 de 5 de la tarda, a la sala polivalent de l´Escola Llevantí de Mar, ball infantil de disfresses i berenar.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

- A les 12 del migdia, acte oficial de presentació de colles, pregó de Carnaval a càrrec del Rei Carnestoltes 2016 al pavelló municipal d'esports La Corchera i, seguidament, Vi d'Honor. Obertura de portes a 2/4 de 12.

- A les 6 de la tarda, rua del divendres. Recorregut: sortida des del port, carrer Colom, ctra. Palamós, carrer Indústria, carrer Cubies, carrer Hériz i avinguda Canàries. Final, a la cruïlla de l´avinguda Canàries amb el carrer Camís.

- A les 12 de la nit, ball del tongo amb Los Pacjucos i DJ Blanca Ros al pavelló La Corchera. A la mitja part, lliurament de premis de la rua. Obertura de portes a 2/4 de 12.

SANTA COLOMA DE FARNERS

- A les 10 de la nit, a la plaça Farners, rua nocturna. Després de la rua, festa de carnestoltes amb Fast Dj's.

TORROELLA DE MONTGRÍ

-A 1/4 d´11 del matí, rua infantil de carnaval a les escoles, al Passeig de l'Església. Hi participen: Escola Guillem de Montgrí, Col·l­egi Sant Gabriel, Escola Bressol El Petit Montgrí.

-A les 11 del matí, a la plaça de la Vila, espectacle d'animació infantil.

VIDRERES

-A 2/4 de 7 de la tarda, concert a càrrec de l´Escola Municipal de Vidreres, al Centre Cívic Francesc LLobet.