LLAGOSTERA

-A les 6 de la tarda, ball del fanalet amb Leo i Rosamari, al Casino Llagosterenc. Obsequi per a qui vingui disfressat. Entrada gratuïta.

ROSES

-A la 1 del migdia, arrossada popular al passeig Marítim. En cas de mal temps, l´arrossada es realitzarà al pavelló municipal d´esports.

-A 2/4 de 7 de la tarda, des de la plaça de Catalunya fins a la Perola, seguici mortuori del difunt Rei Carnestoltes i enterrament de la sardina, amb l´espectacle pirotècnic.

-Tot seguit, a l´envelat de la plaça de Frederic Rahola acte de lliurament de l´Ànec d´or en reconeixement al foment de les tradicions locals per part de l´Associació d´Amics de les Festes i les Tradicions, lectura del testament del difunt Rei Carnestoltes a càrrec de La Minúscula Teatre i ball amb l'orquestra Swing Latino.

VIDRERES

-Fins a les 2 de la tarda, recollida del ranxo per totes les cases de la Vila de Vidreres. A càrrec de la comissió del ranxo.

-A les 11 de la nit, al pavelló municipal, 43è Concurs intercomarcal de disfresses per a adults, amenitzat pel duet Axís i el 25è ani a l´envelat del pavellóversari del Show de l´Sporting (premis i obsequis per a tothom).

-A les 2 de la matinada, festa del pijama al pavelló a càrrec dels Joves Actius de Vidreres.