L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts, en un dels seus darrers plens, va aprovar una modificació de crèdit de 136.000 euros amb els vots a favor de CiU i l'abstenció de la CUP. La modificació és per incrementar partides dotades anteriorment. Les porcions econòmiques incrementades corresponen a reparacions a l'Escola Castanyer, Participació Ciutadana, Joventut, reparació d'edificis de la zona esportiva, recuperació del Buscarró, reparació de maquinària, reparació d'infraestructures i actuacions als carrers.

El conjunt de les partides estava valorat en 381.099 € i, amb la modificació, la inversió puja a 517.099 €.

Sílvia Pagès (CUP) va raonar la seva abstenció: «Totes aquestes partides tenen increments molt grans que segur que tenen la seva explicació». L'alcalde, Joan Espona (CiU), va raonar l'increment a l'escola pel fet que unes obres previstes en 2 anys s'havien fet en un estiu. D'altres a premis de carnaval, assegurances i subvencions.

Finalment, Espona va indicar que una partida molt important és la destinada a millorar el Pont Medieval i fer-hi passar els serveis. L'obra del pont en aquests moments està quasi acabada.