Us presentem quatre propostes d'oci per gaudir amb els vostres.

Fira de Quaresma de Tortellà (14 de febrer)

El diumenge vinent a Tortellà tindrà lloc la XXVI Fira de Quaresma. El programa inclou actes tals com un esmorzar del traginer amb un àpat típic de muntanya, una exposició de cotxes d'època, una xerrada sobre la vespa depredadora asiàtica o una ballada de sardanes.

És una fira que combina agricultura, artesania, comerç i gastronomia. Per aquest motiu, s'adreça a públics diferents.

Fira del Fajol a Batet de la Serra (14 de febrer)

Durant tot el dia a Batet de la Serra hi haurà un mercat de productes locals de la Zona Volcànica de la Garrotxa i molts altres esdeveniments.

Si teniu talent a la cuina i voleu guanyar un dinar a l'Hotel Riu Fluvià per a dues persones, aquest diumenge a Batet també podreu participar al concurs de coques casolanes, elaborades amb base de fajol.

Si, per contra, sou dels qui no us agrada cuinar, però adoreu menjar, podreu degustar, al matí, tastets elaborats amb fajol i productes del territori i, cremat de rom amb bunyols i les coques del concurs, a la tarda.

Fira Multicultural a Lloret de Mar (12, 13 i 14 de febrer)

La Fira Multicultural de Lloret destaca principalment per les seves actuacions de diferents quadres flamencs, per les orquestres nocturnes, per les actuacions de cavalls i per la música mòbil.

Fira de rebaixes a Torroella de Montgrí (13 i 14 de febrer)

El 13 i el 14 de febrer, de les 10h a les 20h, a l'Auditori Teatre Espai Ter, es portarà a terme la Fira de rebaixes d'hivern, per donar sortida a l'estoc d'hivern. Aquesta és l'ocasió perfecta per a tots els qui encara no us heu donat un capritx aquestes rebaixes.