L'Ajuntament de Banyoles està condicionant un nou espai d'aparcament gratuït a la zona nord de la ciutat. Es tracta d'un aparcament al barri de la Vila Olímpica, situat a la zona d'equipaments de la Draga, al costat del pavelló.

El Consistori va destacar que la Vila Olímpica compta amb bastants comerços i serveis, com ara el Centre d'Atenció Primària, l'Escola de Natura i la Biblioteca de Banyoles. Per aquest motiu, l'Ajuntament va informar que vol donar resposta a la manca d'aparcament en aquest barri i a la part nord de la ciutat, després que es tanqués un espai d'aparcament provisional situat en una parcel·la privada de la mateixa zona.

De fet, l'espai condicionat fins ara ja servia d'aparcament però només en casos puntuals, mentre que ara l'espai que s'està condicionant estarà obert de forma permanent. Els treballs d'adequació han inclòs l'acotament de l'aparcament amb pals de fusta tractada, amb l'objectiu d'integrar-lo millor a la zona.

L'aparcament habilitat pel consistori tindrà, inicialment, una capacitat per a una cinquantena de places. Per als usuaris, l'entrada i la sortida serà mitjançant una rampa que estarà situada a l'inici del passeig de la Draga. Aquest espai oferirà una alternativa a la manca de places d'aparcament després que es tanqués un solar privat situat a tocar del Club Natació Banyoles.