En estat crític i ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona. En aquest estat es trobava ahir, en tancar l'edició, una conductora de 60 anys que es va accidentar ahir al migdia a l'autopista a l'altura de la sortida de l'aeroport de Girona-Costa Brava. L'accident va obligar a tallar la sortida número 8 de l'AP-7 i els vehicles eren desviats a altres sortides.

L'accident de trànsit es va produir al voltant de la una del migdia, quan per causes que es desconeixen van topar per encalç un cotxe amb un camió quan estaven sortint de l'autopista a l'altura de Riudellots, al quilòmetre 72 en sentit Girona. La dona va quedar atrapada dins del cotxe, un Volkswagen Lupo.

Bombers amb sis dotacions, Mossos amb diverses patrulles i el SEM amb l'helicòpter, dues ambulàncies i un vehicle d'intervenció ràpida es van desplaçar al lloc. Bombers va fer tasques d'excarcercació per treure la dona que va ser atesa pels efec?tius mèdics. La dona, de 60 anys, va ser evacuada en estat crític fins a l'hospital Trueta de Girona. Ahir encara hi estava ingressada a la Unitat de Cures Intensives i el seu pronòstic és reservat. L'accident va provocar el tall de la sortida 8 en sentit Girona durant una hora i també un carril durant gairebé dues hores i mitja.