Càritas Diocesana de Girona ha organitzat un acte de reconeixement a les persones que han contribuït en els 50 anys d'acció social de l'entitat, una celebració que coincideix amb el desè aniversari d'Ecosol Empresa d'Inserció.

L'objectiu principal d'aquest esdeveniment, que es realitzarà el proper 17 de març a l'Auditori de Girona i per al que cal inscripció prèvia, és agrair la tasca de totes aquelles persones que, durant el seu mig segle d'història, han contribuït al desenvolupament dels programes i projectes socials de la institució.

«El cor de l'acció social són les persones» és el lema escollit per a aquesta celebració, per la voluntat de posar en valor la implicació i l'entrega de voluntaris, tècnics, socis, donants, empreses, organitzacions i altres col·laboradors de Càritas de Girona.

L'acte comptarà amb homenatges, actuacions musicals i teatrals diverses, accions de sensibilització i testimonis de les activitats que desenvolupen els programes, entre altres. Ecosol també repassarà i celebrarà els seus deu anys d'activitats en l'àmbit de la inserció laboral de persones en risc d'exclusió social.