La junta de Govern de l'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca del 28 de gener va aprovar el projecte per a la rehabilitació de l'edifici de l'antic Ajuntament, situat al carrer Indústria 7-9. El projecte hi preveu una inversiò de 160.232 euros.

Ara, l'edifici està ocupat a la panta baixa per un local per a joves. Els altres pisos estan desocupats, mentre que la coberta està en bon estat perquè la van rehabilitar en una primera fase. La idea és adequar els pisos buits per a arxiu municipal.

Els espais buits a la dècada dels 90 eren les oficines de l'Ajuntament. El projecte preveu canviar la instal·lació elèctrica vella, encara, de l'antic ajuntament per una de nova, posar-hi climatització, sanitaris i un sistema de seguretat.

L'edifici del carrer Indústria format per 2 cases ajuntades durant dècades va acollir els serveis del municipi. Una part eren les escoles de nens (a la localitat, hi havia hagut l'escola de nenes Àngela Brutau). L'altra part havia estat l'Ajuntament i els baixos durant la Guerra Civil van servir de presó.

L'edifici està situat al final del carrer Indústria. Està en el camí que condueix a l'antiga fàbrica de fil Brutau. La fàbrica és l'origen de Sant Jaume de Llierca tal com el coneixem ara. Arran de la instal·lació de la fàbrica a finals del segle XIX, els Brutau van encarregar a l'arquitecte Jaume Bosch un pla d'urbanització, perquè els treballadors de la fàbrica es poguessin fer una casa.

L'Ajuntament vell va quedar buit quan fa una quinzena d'anys van traslladar els serveis del municipi a l'immoble que havia estat l'escola Àngela Brutau.