L'equip de govern de l'Ajuntament de Puigcerdà ha tancat aquesta setmana el pressupost municipal per al 2016. El consistori ho realitza amb uns mesos de retard respecte d'altres anys, en els quals l'havia aprovat al desembre de l'exercici anterior, tot i tenir una majoria absolutíssima d'onze dels tretze regidors. Aquest fet ha estat criticat pel regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya, Raimon Ribas, que ha lamentat el retard.

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha anunciat que finalment el dossier ha quedat tancat i que el portarà a un ple municipal que convocarà, amb tota probabilitat, per a la setmana que ve.

Albert Piñeira ha argumentat que han tardat més a causa de l'anàlisi de les prioritats per als quatre anys de mandat: "estem en el primer any del nou mandat i no és fàcil quadrar partides i fixar les prioritats de cara als pròxims quatre anys sense tocar les taxes i tributs, la qual cosa condiciona els ingressos... però, finalment, ja el tenim tancat".

Similar al 2015

El nou pressupost de l'Ajuntament de Puigcerdà per a aquest exercici planteja uns capítols d'ingressos i despeses equilibrat en 10,9 milions d'euros, quasi la mateixa quantitat que es va aprovar l'any anterior, que va ser de 10,2 milions d'euros.