El terra relliscós de la piscina de Ripoll provoca més de dues caigudes al dia

L'Ajuntament tractarà el paviment després de les obres de millora de la instal·lació finalitzades l´octubre passat

22.02.2016 | 07:13
La piscina municipal de Ripoll, que ha causat alguns problemes als usuaris.

Més de dues caigudes diàries és el balanç que ha obligat l´Ajuntament de Ripoll a prendre mesures amb el paviment de la piscina municipal. La instal·lació data de 1983, però va ser reinaugurada a principis del darrer mes d´octubre després de diversos mesos d´obres amb l´obertura d´un nou vas.

Ara, les queixes dels usuaris han arribat per l´excessiva relliscositat del paviment que, segons va denunciar la regidora republicana Carme Serrano, provoca deu caigudes diàries. Ella mateixa va assegurar que durant una hora que va ser-hi presencialment per constatar la problemàtica, tres persones van caure per terra. «S´ha convertit en una pista de gel», va certificar.

El regidor d´Obres i Serveis de l´equip de govern, Joaquim Colomer (CDC), va reconèixer en el darrer ple municipal els inconvenients que està generant aquesta instal·lació, però va reduir a només dues les caigudes diàries. Des que s´ha constatat aquesta problemàtica, ja s´ha realitzat una intervenció, netejant amb una màquina la pàtina oliosa que s´acumula en el paviment de la instal·lació. N´estava prevista una segona i, en el cas que persisteixin les caigudes, s´hi farà un tractament antilliscant.

Aigua freda

Aquesta relliscositat del paviment no és l´única problemàtica que té la piscina municipal. L´altra –i que ja va obligar a tancar-la durant alguns dies al passat mes de desembre– és la baixa temperatura de l´aigua de les piscines i de les dutxes. Segons la regidora d´ERC Carme Serrano, aquest inconvenient s´ha reproduït després de les darreres intervencions de tècnics, tot i que el regidor d´Obres i Serveis va donar-lo per solventat i va afirmar, en la resposta, que «no hem rebut cap més queixa» per aquesta qüestió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema