Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat un veí de Salt per circular per la C-32, al Maresme, en contra direcció i per estar a punt de col·lidir frontalment amb diversos vehicles.

Segons fonts policials, cap a dos quarts de cinc de la matinada de dijous els Mossos van rebre l'avís que hi havia un vehicle circulant temeràriament en sentit contrari a l'autopista del Maresme. Poc després els agents van localitzar l'home en el punt quilomètric 109 i malgrat les advertències acústiques i lumíniques dels agents, el conductor va seguir avançant fent cas omís dels Mossos d'Esquadra. Com que el conductor posava en greu perill la resta de conductors de la carretera, els Mossos van tallar tota la circulació en sentit Barcelona per evitar xocs frontals.

Finlament, després de la persecució corresponent, els agents de la policia catalana van aconseguir aturar el vehicle tallant-li el pas amb un cotxe policial en el peatge d'Arenys de Mar.

Segons fonts policials el detingut estava molt alterat i va començar a cridar dins del vehicle i es negava a baixar malgrat les indicacions dels agents. Al final, els Mossos van aconseguir que l'home baixés del vehicle i van poder detenir-lo per conducció temerària, resistència i desobediència a l'autoritat i perquè es va negar a fer les proves d'alcoholèmia i el drogotest per determinar si conduïa sota els efectes de l'alcohol o d'alguna substància estupefaent.

Pocs minuts abans d'aquests fets, sobre les quatre de la matinada, els agents van rebre l'avís que un altre vehicle acabava de fer un canvi de sentit a l'altura del punt quilomètric 116 de l'AP-7 i que circulava en direcció contrària a la de la via. Els Mossos de trànsit van localitzar el cotxe prop del peatge de la Roca, on va tornar a fer un canvi de sentit per circular, de nou, sentit Girona. El van seguir i van indicar a la conductora que s'aturés fins que van aconseguir-ho al peatge situat a la sortida de Cardedeu. La conductora, que presentava símptomes clars d'haver consumit alcohol, es va negar a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia. La dona, que no té domicili conegut, va ser detinguda per conducció temerària, resistència i desobediència a agents de l'autoritat i per la negativa a sotmetre's a les proves d'alcohol.