El concessionari del servei de l'aigua d'Olot, Sorea, SA, ha invertit 2.897.000 euros en millores a la xarxa des de l'inici de la concessió al 2008. «Tot i que -va explicar l'alcade d'Olot, Josep Maria Corominas (CIU)-, podríem arribar-li a exigir fins a 3.800.000 euros». Va justificar: «Però ja saben que estem en aquella fase que anem guardant» Va prosseguir: «Així, esperem que per l'any vinent podrem fer un nou dipòsit que d'alguna manera garanteixi el subministrament d'aigua o millori molt la garantia d'abastament d'aigua»

Corominas va donar compte de les invesions efectuades -segons acord- pel concessionari de l'aigua en el darrer ple. També va exposar les accions de millora a la xarxa durant aquest any.

«Ha de fer la millora del camí de can Mali , de la carretera de les Feixes» va enumerar.

Va afegir: « També ha de fer una reparació a la zona del Parc Nou». Va explicar: «És en relació al telecomandament i la bomba del Parc Nou que es va crema i s'ha hagut de substituir».

La construcció d'un dipòsit d'aigua en algun dels cims de la zona est d'Olot és des de fa temps un dels principals objectius del consistori.

Poder disposar del pou evitaria talls en el servei d'aigua i donaria més força a la distribució d'aigua a la zona d'est d'Olot.

La construcció del dipòsit condiciona la modernització de la xarxa d'aigua d'Olot. La idea de l'Ajuntament és disposar d'un dipòsit nou que augmentaria la capacitat d'emmagatzematge fins a 13.000 metres cúbics. Quatre mil més que la reserva actual de 8.000 metres cúbics

La previsió econòmica per al nou dipòsit volta els 3 milions d'euros. La construcció del dipòsit ja s'havia tractat amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), però la situació econòmica global ho ha retardat.