El Ministeri de Foment ha aprovat de forma definitiva el projecte de millora de la carretera N-II entre Maçanet de la Selva i Tordera. El fet és que quan l´Estat va decidir que no desdoblaria aquest tram de la N-II, va anunciar que faria una reforma a aquest trajecte de vuit quilòmetres. Per això, a l´octubre de l´any passat, Foment va treure a informació pública el projecte de millora de la carretera, que ara ha aprovat de manera definitiva. Segons va publicar ahir el Butlletí Oficial de l´Estat (BOE), la revisió del projecte ha consistit a introduir algunes peticions de les al·legacions presentades pels afectats després que sortís a exposició pública aquesta obra.

La mateixa resolució del BOE ha destacat que la revisió del projecte ha incorporat la correcció de les titularitats i les superfícies afectades. També ha subratllat que ara es garanteix l´accés a tots els habitatges per on passarà la carretera i ha afegit que es comprovarà la correcta indemnització dels béns privats afectats per les expropiacions del projecte de millora de la N-II de Maçanet a Tordera.

Es tracta d´un tram de carretera que fa poc més d´un any, el llavors conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va reclamar a l´Estat que traspassés a la Generalitat amb la dotació econòmica necessària per poder fer-ne el desdoblament. Una demanda que de moment no s´ha complert.