L'Ajuntament de la Vall d'en Bas ha fet un comunicat, en el qual exposa: «L'extreballador que havia demandat a l'Ajuntament de la Vall d'en Bas per acomiadament improcedent retira la demanda». Continua: « L'excoordinador de Turisme de la Vall d'en Bas, Albert Badia, havia impugnat l'acomiadament per causes objectives per considerar que era improcedent».

Informen que «a la data assenyalada pel judici (25/02/16) i davant de la jutgessa, l'advocat de Badia va sol·licitar, en nom del seu client, el desistiment del procediment i l'arxiu de les actuacions.

L'escrit de l'Ajuntament valora la renúncia: «Amb aquesta actuació, el senyor Badia va mostrar la seva conformitat amb les causes que en què es basava la carta (canvis en l'organització que comportava l'amortització del seu lloc de treball) i per tant, considerava que el seu acomiadament estava fonamentat i era procedent».

El motiu del litigi era que Badia considerava que l'acomiadament havia estat improcedent, cosa que té un preu diferent al d'un acomiadament procedent. Badia no ha fet declaracions.