'Ajuntament de les Planes d'Hostoles el passat dilluns (dia 29 de febrer) va començar les obres de millora del carrer del Pla. La novetat és que per tal d'assegurar el servei d'aigua als veïns, mentre durin les obres, l'empresa constructora instal·larà conduccions d'aigua provisional enganxades a les façanes. Així, les màquines podran foradar sense impediments i sense provocar molèsties als veïns.

Les obres del carrer del Pla són les més importants que fan a les Planes des de l'inici de la crisi. «Són unes obres -indica l'alcalde, Eduad Llorà- ja contemplades al Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat del 2012». Des de llavors, l'Ajuntament les ha hagut de posposar fins que es van acabar els terminis i les va poder adjudica a finals del 2015.

La millora del carrer del Pla està valorada -segons explica l'alcalde- en uns 520.000 €. «És un carrer molt vital, molt nuclear -afirma l'alcalde-, perquè es fa servir per entrar al nucli del poble». Afegeix: «Des del carrer Moragues i Barret a la carretera són 200 metres». Les obres de millora del carrer del Pla feia molt de temps que eren reivindicades pels veïns. «El paviment estava molt malmès», considera l'alcalde».

El pitjor de tot -segons ell- era que les conduccions d'aigua estaven molt malmeses. Segons ell, la reparació estalviarà l'Ajuntament d'una despesa important en reparacions i també en les filtracions. L'alcalde valora que el carrer del Pla és l'únic que els quedava per reparar. També indica que la previsió és que les obres estiguin acabades pel juliol.