Dia de rescats a la província de Girona. Els especialistes Bombers van haver d'actuar en dos al Ripollès i al Baix Empordà.

A Ribes de Freser, a dos quarts de tres de la tarda, els Bombers van rebre l'avís que un excursionista havia caigut en una pista que porta cap al Coll de Jou mentre feia el cim del Taga. Ràpidament s'hi van traslladar amb l'helicòpter i dues dotacions terrestres. Un cop allà, van trobar-se un home que havia relliscat i s'havia fet mal al maluc quan anava amb un altre company. Els Bombers van socórrer l'excursionista i el van evacuar greu en helicòpter fins a la Vall d'Hebron. Es va trencar el fèmur i va patir una luxació d'espatlla. La víctima és un veí de Barcelona de 42 anys.

Via Ferrada

A Sant Feliu de Guíxols, per altra banda, els Bombers també van haver de fer un rescat. En aquest cas un usuari de la Via Ferrada de la Cala del Molí va necessitar que l'anessin a treure quan ja estava a la via. L'home no estava pas ferit sinó que per cansament ja no va gosar seguir endavant. Els Bombers s'hi van traslladar amb els especialistes de rescat dels Grae que van baixar fins a les roques i, un cop el van tenir assegurat, se'l van emportar amb l'helicòpter sa i estalvi cap al port de Sant Feliu de Guíxols. L'home té 66 anys i és veí de Capellades. En l'actuació també hi va intervenir la Policia Local de Sant Feliu.