Campllong va presentar ahir la seva 34a Fira Comarcal de Primavera, que enguany s'ha avançat per la proximitat de la Setmana Santa, ja que l'esdeveniment principalment agrícola tindrà lloc els dies 2 i 3 d'abril, immediatament després de la setmana de Passió. L'acte de presentació d'ahir va tenir lloc en el Punt de Trobada de la Rambla gironina, davant de centenars de vianants del país i de fora, els quals eren convidats pel mateix alcalde campllonenc, Lluís Freixas, que actuava com a relacions públiques, a degustar una cassoleta de cargols, o més, ja cuits i amb la seva salsa guisada, provinent d'alguns dels setze restaurants del municipi.

Lluís Freixas va aprofitar per explicar als passants i als forasters en general que enguany s'han introduït algunes novetats en la festa, al marge dels ja clàssics espectacles com el concurs de Gossos d'Atura, el de Vaques Frisones, el de Paletes i molts altres.

Un tren cap al museu

Aquest any s'ha posat en marxa d'un tren turístic que transportarà el visitants que ho vulguin fins al Museu de les Eines del Camp, una mica apartat de la vila, amb la finalitat que no s'hagin de desplaçar i que puguin contemplar el centenars de peces que hi ha exposades, gairebé totes elles provinents de donacions particulars.

Al llarg de tot el matí a la parada dels cargols s'hi van afegir molts turistes, entre ells un grup de joves estudiants dels Estats Units que van trobar exquisits els cargols, que van comentar: "Al nostre país d'això no en tenim i tenen molt bon gust".