Un grup de persones que buscaven espàrrecs per una zona boscosa de Quart, al Gironès, ha localitzat aquest diumenge el veí de Cassà de la Selva de 85 anys, Fèlix Delgado, que constava com a desaparegut des del passat dimecres 2 de març. L´ha trobat en una zona de difícil accés sota d´un pont de l´N-II, a la cruïlla amb la C-250, estirat a terra bocaterrosa, conscient però una mica desorientat i amb ferides lleus. Fins al lloc dels fets s´ha desplaçat una dotació del SEM que l´han traslladat a l´Hospital Santa Caterina de Salt per fer-li un reconeixement. Divendres al migdia els Mossos d´Esquadra van tancar la recerca activa davant la manca d´indicis i la unitat d´investigació del cos es va fer càrrec de les gestions. L´home patia pèrdues de memòria i va sortir de casa seva amb diners a la butxaca el passat dimecres a les quatre de la tarda en acabar de jugar una partida de dominó amb un amic. L´home va dir-li al seu company que volia anar a comprar un bitllet per dirigir-se a un poble de Sòria on té vincles familiars. La seva família va distribuir cartells per tota la vila i aquest dissabte va rastrejar la zona de la Devesa de Girona i les ribes del Ter intentant trobar-lo.

L´avís d´alerta el va donar la seva dona en veure que havien passat tres hores i el marit encara no havia tornat a casa. La dona va avisar primer els fils i després a la Policia Local de Cassà de la Selva que va difondre els cartells de desaparició que havia creat la família a través de les xarxes socials.

Els primers en informar de la localització del desaparegut ha estat la Policia Local de Cassà de la Selva mitjançant el seu compte a Twitter on han agraït la col·laboració de totes les persones que han participat en la recerca. Els Mossos d´Esquadra han informat que l´home responia a les preguntes que li feien i que sabia el seu propi nom. En l´incident hi ha treballat dues dotacions dels Mossos. L´alcalde de Cassà de la Selva, Martí Vallès, ha celebrat la notícia.