La multitud de delictes que hauria comès contra la seva exparella entre l'agost i el novembre de 2013 l'han dut a asseure's a la banqueta dels acusats de l'Audiència Provincial de Girona afrontant una petició de 28 anys de presó per agressió sexual, coaccions, amenaces i revelació de secrets. Segons l'escrit de qualificació del ministeri públic, l'home hauria protagonitzat incidents violents davant la filla menor de la seva exparella i fins i tot hauria intentat forçar la dona a saldar-li un deute econòmic a base de sexe.

L'escrit d'acusació del fiscal indica que el primer fet denunciat hauria tingut lloc el 27 d'agost del 2013, quan la dona va anar al domicili de Quart del processat per portar-li els seus nebots i aquest, «amb la intenció d'humiliar-la», la va insultar davant la seva parella mentre es passava un dit pel coll simulant que el tallava. Després va seguir la seva exparella amb el cotxe i li va barrar el pas, la dona va sortir corrents i ell la va seguir portant una ampolla a la mà que va trencar fent-la xocar amb una paperera i li va acabar tirant abans que el seu germà aconseguís aturar-lo.

L'11 d'octubre, la va obligar a sortir del vehicle d'una amiga per «parlar», tot i que va acabar deixant d'agafar-la i així la dona es va poder tornar a tancar dins el vehicle. No sense abans escoltar les amenaces que ell li proferia. Tanmateix, onze dies més tard la va esperar fora del seu lloc de treball, la va seguir fins a casa i quan ella tornava de passejar els gossos li va donar un cop a la porta i va entrar dins el seu pis. En un moment donat, ell va marxar del domicili amb el mòbil de la dona per tafanejar-lo i esborrar-li tots els missatges i durant la matinada, quan va tornar al domicili, li va dir que li devia «1.000 euros que et vaig deixar i ara començaràs a pagar-me'ls fent de puta». Es va abaixar els pantalons i va obligar a fer-li una felació però abans d'ejacular la va escupir i orinar-li al damunt per després colpejar-la. L'home va acabar marxant de l'habitatge assegurant-li que li destrossaria la vida.

Tan sols un dia després va tractar d'impedir-li que anés a buscar la seva filla però la dona va aconseguir entrar dins el seu cotxe i fugir amb una porta oberta. Però poca estona després, l'acusat la va localitzar i es va situar amb el seu vehicle en paral·lel per cridar la seva atenció a cops de clàxon i fer-li el gest de tallar-li el coll. Aquest dia és quan la dona va decidir interposar la denúncia.

Un mes més tard, la denúncia es va haver d'ampliar després que l'acusat es trobés amb la parella de la dona en un bar i li digués que aquesta era una exprostituta de Madrid. Afegint que si mai li passava res a ell un amic rus s'encarregaria de la dona.