L'Ajuntament de Beuda ha aprovat els estatuts i les bases d'actuació de la Junta de Compensació del Polígon d'Actuació Urbanística PAU-4 .Segons fonts de l'Ajuntament, la creació de la Junta és reorganitzar el sector ocupat per la papera La Confiança (LC-Paper 1881 SA). Es tracta d'una parcel·la única que ocupa tot el polígon, però que té dos propietaris. La Junta servirà per adequar el polígon a les directrius marcades al Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. És a dir, hi adequaran les zones verdes, els vials i els serveis, segons marca el POUM.

La Junta de Compensació podrà adquirir, posseir, reinvindicar, permutar, gravar, vendre, segregar, i agrupar parcel·les,celebrar contractes, executar obres, obligar-se, interposar recursos establerts i exercitar les accions previstes legalment. A més actuarà com a fiduciària, amb ple poder dispositiu sobre les finques pertanyents als propietaris adherits a la Junta de Compensació, sense més limitacions que les establertes en aquests Estatuts. La junta té la seu social a l'Ajuntament de Beuda.

La paperera la Confiança va ser creada el 1880 per causa de la conversió dels molins paperers en fàbriques de paper continu. Des de llavors, s'ha anat desenvolupant. Les millores més importants van ser el 1973, quan van fer una planta de paper recuperat per dispersió; el 1989 van fer una depuradora; el 1992 van començar a fabricar paper per a fotocopiadores i el 1993 van instal·lar una planta de cogeneració, que van ampliar el 1999.

El 2009 van posar en servei una màquina de paper MP3 tissú, destinada a la fabricació de productes higiènics i sanitaris. La màquina de tisu pren els gasos d'un motor central de congeneració i els envia a la campana de la màquina.

La intenció és aconseguir la màxima productivitat possible en la fabricació de paper tissú per al mercat mundial.