Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria de la Garrotxa, el 3 de març, van detenir a Olot quatre homes d'entre 19 i 33 anys, nacionalitat romanesa i veïns de Rubí (Vallès Occidental) per robar en dos supermercats d'Olot. Segons un comunicat de la policia difós ahir, la comissaria de la capital de la Garrotxa va ser alertada pel responsable d'un supermercat cap a les dues del migdia.

El botiguer va avisar que uns individus havien sostret del seu establiment diversos productes. Gràcies a la col·laboració ciutadana. Els lladres van ser interceptats a la rotonda de la carretera de Santa Pau quan fugien de la ciutat amb cotxe, en direcció a Sant Joan les Fonts pel vial Sant Jordi. Els detinguts portaven productes d'alimentació i d'higiene valorats en més de 800 euros.

Durant l'operatiu policial els Mossos d'Esquadra van intervenir deu bosses d´escombraries plenes de productes. Es van poder recuperar prop de 100 llaunes d´escopinyes i de tonyina, 70 paquets de xocolata, 76 paquets de pernil del país, cremes i tubs de dentífric. La policia calcula que els pispes van robar productes valorats en més de 400 euros en cada supermercat.

Els detinguts, la majoria amb antecedents, van passar el dia 4 de març a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia d´Olot, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els controls policials i les càmeres de seguretat afavoreixen la detenció de lladres que segueixen una ruta, en la qual furten en establiments comercials.