«Treballadors de l'organisme autònom Xarxa Local de Municipis Gironins de la Diputació de Girona (Xaloc), volen fer saber, que degut a la manera com s'ha dut a terme, no tots els treballadors donen suport íntegrament al manifest llegit al consell rector de la Diputació pel president de l'organisme autònom, Jordi Camps, i signat per alguns treballadors. Atès els següents motius: No va ser un text consensuat amb els representants dels treballadors sinó enviat directament per recursos humans; Alguns treballadors es van sentir pressionats al rebre fins a quatre correus de R.H. en poc més de dues hores;

En aquests correus Xaloc va fomentar la participació dels seus treballadors per assistir al consell rector donant temps lliure i retribuït. Fet que en altres circumstàncies se'ns va descomptar de les nòmines.

Entenem que els nostres companys signants del manifest estiguin dolguts per les noticies publicades per l'ombra del cas Manga o per altres temes similars, nosaltres també ho estem, és una ferida profunda que ens dol i ens entristeix. Sobretot als treballadors que han d'atendre directament el contribuent. Però això, no resta el desig de fer net i superar aquesta etapa.

Els treballadors de Xaloc ens sentim orgullosos de la nostra feina i no tenim res a amagar. Per tant, no ens fa por que un òrgan superior i democràtic fiscalitzi la nostra feina, que al capdavall és la seva missió».