Medalla d'honor de Bombers a Siscu Carola

L'excap del Parc de Camprodon va rebre el distintiu per la dedicació i implicació amb l'Àrea GRAE

14.03.2016 | 07:14
Els bombers de la Regió de Girona que ahir van rebre medalla.

Lleida va ser la seu ahir de la commemoració de la diada de Sant Joan de Déu, festa patronal dels bombers. Com cada any, es va fer el lliurament de mencions, felicitacions i medalles d'honor per serveis excepcionals. El cap del Parc de Bombers de Camprodon, Siscu Carola, va rebre una medalla d'honor en reconeixement a la seva trajectòria professional, a la seva dedicació i implicació amb l'Àrea GRAE a la Regió de Girona. Carola ara s'ha jubilat i fins fa poc era el cap dels GRAE i de Camprodon
Durant l'acte també van rebre una felicitació bombers del parc de Sant Feliu de Buixalleu per la seva atenció especial i la professionalitat en un incendi d'habitatge que es va produir a Rubí el passat mes de setembre, en el qual van rescatar una persona en condicions molt difícils. El Banc de Sang també va rebre una Menció Honorífica perquè des del 2015 col·laboren en un projecte solidari sota el nom «Els Bombers t'acompanyen a donar sang».
També es van entregar Medalles d'Honor d'Or a bombers que han complert 30 anys d'antiguitat en el moment de jubilar-se, o 35 en actiu. Se'n van repartir un total de 28 a funcionaris i una a un voluntari. Les d'argent van recaure en aquells que porten 25 anys exercint la professió: 10 a bombers professionals i tres a voluntaris. Les de Bronze, a aquells que acaben de fer 20 anys d'antiguitat; els professionals en van rebre 15 i 8 els voluntaris. La província de Girona serà el 2017 la seu de la Diada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema