De les 1.587 persones que han donat sang durat la campanya "Els Bombers t'acompanyen a donar sang" celebrada entre el 5 i el 13 de març, 384 donants eren gironins. L'objectiu de la campanya era remuntar les reserves de sang a Catalunya just abans de Setmana Santa, un moment en què baixen les donacions. També hi ha hagut 99 oferiments -persones que pretenien donar sang però no han pogut-.

La campanya es va dur a terme a Girona ciutat (187 donants), Santa Coloma de Farners (117 donants), Lloret de Mar (45 donants) i Roses (35 donants).

Pel que fa a tot Catalunya, Terrassa i Santa Coloma de Gramanet són les que han tingut més afluència de donants, i han superat els 200. Alguns ajuntaments de Catalunya també van voler participar en la campanya de forma activa dinamitzant les col·lectes.

En total, van ser 19 pobles i ciutats de Catalunya els nuclis on va passar l'autobús de donants i en els quals els Bombers de la Generalitat acompanyaven els donants durant l'extracció de sang a l'interior del vehicle.