L'Ajuntament de Vilablareix està realitzant diverses actuacions de millora i de manteniment del cementiri municipal per un import de 30.000 euros i que finalitzaran el proper mes d'abril. Els treballs se centren a arrebossar les parets, la instal·lació de tanques, fer un nou dipòsit d'aigua, la millora dels accessos i també altres actuacions, amb l'objectiu de millorar l'estat actual de les instal·lacions.

El regidor Medi Ambient, Medi Natural i Paisatge Urbà del municipi, Jordi Frigola, ha explicat que aquestes són unes obres "necessàries". Segons Frigola, "aquestes obres permetran renovar la imatge actual del cementiri". El regidor ha destacat que es tracta d'un espai que "necessitava una actuació" i ha posat de manifest que, una vegada les obres estiguin acabades, "aquest oferirà una imatge neta i ordenada".

En paral·lel, també al municipi de Vilablareix, el Centre Cultural de Can Gruart de la població ofereix aquest mes de març una exposició col·lectiva de pintura i fotografia de catorze artistes de l'Empordà, el Pla de l'Estany i el Gironès. La regidora de Cultura de Vilablareix, Marta Fusté, ha explicat que la voluntat de l'equip de govern és convertir aquest equipament en un espai que sigui "referent" per als artistes de les comarques gironines.