La regidoria d'Esports de Camprodon està treballant en un paquet de mesures per millorar la piscina municipal del poble. Entre les novetats hi ha un nou model de gestió, ja que com explica el regior Xavier Rigat, volen que se n'encarregui una associació o entitat sense ànim de lucre. Aquesta s'encarregarà del bar i de la venda d'entrades, entre d'altres. Les bases del concurs es publicaran en els propers dies.

D'altra banda, també es vol fer més sostenible l'equipament i adaptar-lo a les persones amb mobilitat reduïda. S'adaptarà la piscina petita a una nova superfície per reduir la despesa del cos de socorristes, els arranjaments a la platja de la piscina que actualment està en molt mal estat, s'habilitarà un lavabo i una dutxa adaptats i també es faran treballs relacionats amb la seguretat i salubritat de les instal·lacions.

A més, l'Ajuntament camprodoní també preveu ampliar la temporada i obrir la piscina l'1 de juny, gairebé un mes abans del que ho feia fins ara. S'obrirà en una jornada inaugural a la qual es convidarà a participar les escoles del poble.