El PSC diu que el pacte a Girona els ajuda a «recuperar la centralitat»

Juli Fernández assegura que la formació vol passar d'una etapa de resistència a una d'ofensiva

16.03.2016 | 07:49
El primer secretari del PSC, Juli Fernández, ahir en roda de premsa.

El primer secretari del PSC a les comarques gironines, Juli Fernández, va valorar ahir positivament el pacte amb CiU per governar conjuntament a l'Ajuntament de Girona perquè, segons va afirmar, ajuda el partit a «recuperar la centralitat política» a la demarcació. Fernández va assegurar que el pacte es va gestar «en clau local» i que no hi va haver la intervenció per part de la direcció de la formació socialista. «El PSC ha apostat per la governabilitat, per ser útils i per donar un servei als ciutadans», va manifestar Fernández, que va reivindicar que el pas endavant del grup socialista ha servit per passar pàgina, després d'unes setmanes «molt tristes per a la ciutat de Girona».

«Si haguéssim sigut egoistes, ens hauríem quedat a l'oposició a veure com se la foten», va destacar Fernández, que va subratllar: «El nostre partit no és així i hem fet el que tocava fer, que és governar junts». De fet, Fernández va remarcar ahir -en una roda de premsa- que la formació pretén passar d'una etapa de resistència a una d'ofensiva. «Volem créixer i consolidar-nos», va avançar el primer secretari del PSC a les comarques gironines, que va afegir que el partit farà el proper 2 d'abril una assemblea oberta de militants amb l'objectiu de marcar la seva línia política fins al proper congrés de la federació de Girona, que està previst que tingui lloc a principis de l'any vinent.

D'aquesta manera, la formació convidarà els seus prop de 900 militants a participar d'una manera activa en l'assemblea del 2 d'abril. «La gent no vol una reunió de partit; ens demana més», va afirmar Fernández, que va explicar que la participació dels militants es potenciarà a través de tres grups de treball fixats pel PSC de la demarcació: nova governança; economia i fiscalitat; estat del benestar i igualtat. També en aquesta assemblea, Fernández presentarà el seu informe polític.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema