El divendres dia 18 d'abril obrirà el centre d'informació situat a l'antiga estació del tren de Sant Feliu de Pallerols, al costat del bicicarril Olot-Girona. Es tracta d'un servei que va ser activat pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa el 2009. Feia poc que Sant Feliu s'havia integrat a la zona volcànica, gràcies al fet que havien localitzat 2 volcans. El Parc afegia una altra entrada a les dues de Santa Pau i a la d'Olot.

Això no obstant, la davallada econòmica va fer que al 2012, el Parc decidis tancar el centre d'informació de Sant Feliu a l'espera de millors temps.

L'alcalde, Joan Casas, va activar una enèrgica protesta. Es va queixar als mitjans, va reunir-se amb els responsables del Parc i va reclamar al Consell Comarcal de la Garrotxa. El seu argument era que Sant Feliu tenia els mateixos drets que els altres i en conseqüència exigia el mateix tracte respecte a serveis turístics.

Això no obstant, el centre va quedar fora de servei. Ara -segons ell- han activat una nova concessió de l'oficina de turisme del poble i el centre d'informació tornarà a estar obert.

Els responsables de l'establiment oferiran servei de bar i proporcionaran informació turística als visitants. Entre la infromació hi hauran els atractius en vulcanologia situats a dins del terme de Sant Feliu. La coincidència de la reactivació amb la Setmana Santa -segons l'alcalde- contribuirà a millorar la imatge turística del poble. Per Setmana Santa l'estació vella de Sant Feliu és molt freqüentada pels centenars de ciclistes que fan ús del bicicarril Olot-Girona.