Banyoles ja té el passatge Ventura asfaltat

18.03.2016 | 07:10
Una foto del passatge Ventura, amb les obres acabades.

Amb la instal·lació del nou enllumenat del passatge Ventura de Banyoles ja s'ha acabat de manera definitiva la seva urbanització. És un carrer d'uns 100 metres de llarg situat al barri de Guèmol, al sud-oest de Banyoles, entre el carrer Remei i el carrer Odette Amigó. Fins fa poc, es tractava de l'últim carrer sencer de terra de la ciutat, ja que estava sense asfaltar. De fet, els darrers anys Banyoles ha urbanitzat i ha asfaltat altres carrers com ara el Baldomer Trullàs i Domènech i el Josep Maria Corominas i Planellas.

El pressupost de l'arranjament del carrer ha estat d'uns 85.000 euros i no s'ha cobrat cap contribució especial; és a dir que el cost es cobrirà sense aportacions dels veïns. En concret, els diners els aportarà íntegrament l'Ajuntament de Banyoles.

Les obres han consistit en la renovació del clavegueram, la construcció de voreres d'1,5 metres a cada costat, l'asfaltatge i la senyalització de trànsit, juntament amb la instal·lació també del mobiliari urbà i dels fanals de l'enllumenat públic.

Segons ha manifestat el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Banyoles, Albert Tubert, es tracta d'un moment històric per a la ciutat, ja que «un objectiu important per l'equip de govern» ha estat acabar el carrer, de manera que s'ha «donat resposta a les reivindicacions dels veïns».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema