En van tenir prou amb dues hores i mitja per regirar tota una casa de Celrà i emportar-se'n el botí que van voler. Així és com van actuar un grup de lladres que dimarts a plena llum del dia van entrar a robar en una casa adossada de la carretera de Juià. Se'n van emportar joies i aparells electrònics.

Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, investiguen el robatori amb força. La policia científica va anar fins a la casa de Celrà i en va intentar treure tot tipus de pistes i empremptes que haguessin pogut deixar els lladres. Per ara, no hi ha detinguts.

El propietari de la casa és qui va alertar els Mossos d'Esquadra del robatori. En arribar a la casa es va trobar que l'hi havien capgirat de dalt a baix. Tot estava remenat i inicialment va trobar a faltar joies i almenys un ordinador portàtil, segons va explicar als agents.

L'home va relatar que s'havia absentat de casa entre dos quarts d'una i les tres de la tarda i per tant és quan havien entrat els lladres. Segurament, havien vigilat els seus moviments i tenien controlat l'home, així que un cop fora de l'immoble van entrar-hi els lladres.

Varen saltar la tanca de la casa, adossada, que fa un metre i 20 centímetres d'alçada. Tot seguit varen anar fins a la finestra corredissa del menjador i allà van fer palanca i van aconseguir forçar l'obertura i entrar a la casa. Van remenar tot el que van voler i es van emportar el botí desitjat. Ahir, el robatori encara estava pendent de denúncia als Mossos d'Esquadra.

Fa un mes, uns lladres també van entrar a robar al cafè del teatre ateneu de Celrà i se'n van emportar un televisor de 50 polzades. Van forçar la porta de l'establiment i també van sostreure'n els comandaments a distància de l'aparell.