L'aerolínia alemanya TUIfly enllaçarà aquest estiu la ciutat d'Amsterdam amb l'aeroport de Girona-Costa Brava. Segons el rotatiu holandès telegraaf.nl, la companyia ha decidit afegir una nova destinació a les que ja té a l'Estat amb un vol setmanal cada dissabte, del 9 de juliol al 27 d'agost, amb un Boeing 737-800 de l'aeroport de Schiphol.

Segons TUIfly, el motiu pel qual ha decidit apostar per Girona aquest estiu és per «la gran demada de vacances a l'Estat espanyol, que ha creat la necessitat d'afegir vols addicionals als vols privats durant la temporada alta».

En aquest sentit, la publicació holandesa posa de manifest que «Girona i la Costa Brava no són nous en l'oferta neerlandesa. Ara Els clients poden viatjar a aquests territoris, però ho fan mitjançant l'ús d'altres companyies aèries».

TUIfly és la tercera companyia aèria més gran d'Alemanya, per darrere de Lufthansa i Air Berlin. Opera bàsicament amb vols xàrter i de baix cost, amb una gran venda de paquets de vacances. Els avions amb els quals opera TUIfly són els Boeing 737 (com el que arribarà a Girona), i actualment la seva flota arriba als 41. Tots els seus vols dins d'Alemanya són operats per Air Berlin.