El passat 25 de febrer, els perfils a Facebook de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i el canal Youtube de la Costa Brava i el Pirineu de Girona van publicar el nou vídeo promocional de la Costa Brava. En poc temps, l'audiovisual ha generat gran impacte a les xarxes socials. Ha estat reproduït 60.650 vegades al canal de Youtube i 141.000 a Facebook, a més d'haver-se compartit 4.045 cops i d'haver generat moltes reaccions.

L´audiovisual, de cinc minuts de durada, presenta un viatge a la Costa Brava en què s´emfatitzen els atributs i els valors de la destinació estretament vinculats a la bellesa del paisatge, el patrimoni i les tradicions autòctones, els productes agroalimentaris i la bona gastronomia, la miscel·lània de propostes i activitats turístiques, i la bonhomia dels habitants del territori.

El vídeo, produït per encàrrec del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona al prestigiós videomaker italià Emiliano Bechi Gabrielli, ofereix imatges submarines, aèries i d´altres de subjectives, de la costa gironina i del rerepaís.

De manera suggeridora la peça presenta les diverses tipologies de poblacions de costa que hi ha al litoral gironí, el paisatge mediterrani i la riquesa natural i florística del territori, així com aspectes rellevants de la gastronomia del territori -productes i vins de la DO Empordà.

També reflecteix amb nombroses imatges les activitats que els visitants poden desenvolupar a la destinació, com ara activitats nàutiques (caiac de mar, snorkelling, submarinisme o vela) i activitats terrestres per espais naturals (senderisme per camins de ronda, sortides en burricleta...). I remarca aspectes de la cultura local com ara tradicions i festivitats (els castellers, les festes medievals i les fires temàtiques) i elements icònics com Salvador Dalí.

El vídeo conclou amb un missatge: "Dedicat a tota la gent de la Costa Brava".