Els treballadors de l'estació d'esquí ripollesa de Vall de Núria i els responsables de Ferrocarrils de la Generalitat continuen negociant per intentar arribar a un acord que permeti desconvocar la vaga i les aturades que la plantilla de l'estació ha previst per als dies 25, 26 i 27 de març, coincidint amb Setmana Santa.

En principi, els treballadors tenien previst aturar el servei del cremallera de 09.15 a 11.30 i de 15.45 a 18.00 hores. Fonts de Ferrocarrils de la Generalitat assenyalen que s'han reunit diverses vegades amb la plantilla de Vall de Núria i que, fins i tot, la cap de recursos humans de la institució s'ha desplaçat fins a Queralbs per trobar-se amb els treballadors. De moment, les negociacions estan obertes i no es descarten noves reunions durant els propers dies.

Aquest cap de setmana, les plantilles de les estacions de a Molina, Espot i Port Ainé van arribar a un acord amb Ferrocarrils i han decidit fer marxa enrere, desconvocant la vaga, per no perjudicar el territori després d'una temporada de neu força difícil i davant les bones previsions d'ocupació per aquests dies de Setmana Santa.