L'Ajuntament d'Olot intentarà resoldre els problemes d'enllumenat provocats per la crisi immobiliària al barri de Sant Miquel. «Hi ha plans parcials que preveien situar il·luminació en aquella zona», va explicar Josep Gelis (regidor d'Hisenda per CiU). Va precisar: «Eren responsabilitat d'ens privats que no es van ?desenvolupar per motiu de la crisi de la construcció». Va exposar que és una situació que també passa en altres zones de la ciutat.

El fet -segons ell- ha deixat zones mal il·luminades. Per resoldre el problema -segons va considerar- fan falta molts diners.

A més, no estava previst que els diners haguessin de sortir de les partides de l'Ajuntament. Això no obstant, Gelis va apuntar la ?possibilitat d'incloure el problema al Pla Integral del Barri de Sant Miquel.

Les deficiències de l'enllumenat del barri de Sant Miquel van ser posades sobre la taula del ple per Xavier Garcia (Olot en Comú).

En l'apartat de precs i preguntes va dir: «Diverses zones del barri de Sant Miquel tenen una deficient il·luminació». Va enumerar: el camí de les Bruixes, la Ronda de Sant Bernat, el camí de les Feixes i la plaça de Sant Miquel.

Encara en va exposar en situació més greu. «D'altres són com la gola del llop», va dir. Va concretar: la Ronda de les Mates, l'avinguda de les Tries fins al parc dels Ocells, el carrer Pere Badosa, el carrer Esteva Molas, el sector de can Pixola i el parc Pic de les Bruixes, al final de l'avinguda Jaume II.