L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols -en el darrer ple- va aprovar la convocatòria d'un nou concurs públic per a la construcció de la futura residència de la gent gran. El nou plec de clàusules preveu la construcció de la residència per fases, dins d'un termini de 10 anys. També, estableix una capacitat per a 65 persones. Les clàusules demanen que l'empresa adjudicatària sigui l'encarregada de la construcció i equipament del nou centre i la gestió dels serveis. L'Ajuntament, per la seva part, cedirà els terrenys per fer el nou equipament.

L'Ajuntament ja havia aprovat un plec de condicions i fins i tot adjudicat les obres i la gestió del geriàtric. El 18 de desembre de 2014, el ple de l'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols va adoptar l'acord pel qual va autoritzar la Gestora d'Administració i atenció a la vellesa (GAAVOC, SL) la realització d'una primera fase del contracte per a la construcció i gestió de la residència-centre de serveis de la gent gran.

Uns mesos després, el 13 de febrer del 2015, l'oposició (Units per Sant Feliu-ERC-AM) va presentar un recurs. L'argument de la instància era que l'adjudicació s'havia fet sense tenir en compte les bases del concurs. En concret, apuntaven que les bases no preveien que l'obra fos repartida per fases. L'equip de govern de CiU va repartir en fases l'execució del projecte, perquè la Generalitat no havia concedit places públiques de geriatria ni tenien clar quan ho farien.

La previsió és que el centre tingui unes 65 places, de les quals prop de 20 haurien de ser concertades. És a dir, finançades a mitges per les famílies i Benestar Social de la Generalitat.

El geriàtric és un objectiu molt vell de l'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols. Deriva del bon resultat que els ha donat el centre cívic en servei des de fa temps.

Per poder fer-lo, l'Ajuntament va comprar dues finques. A més, l'alcalde, Joan Casas (CiU), ha establert acords amb les localitats veïnes per tal de disposar d'usuaris quan estigui fet.

La seva intenció és fer possible que la gent entrada a la quarta edat no hagi de marxar del poble, on han passat tota la vida per manca d'un geriàtric. Això no obstant, l'escassetat de places públiques ha suposat un veritable obstacle a les seves intencions.