L'Ideal-Oficina Jove de la Garrotxa organitza un bus per anar a l'Expojove de Girona. L'excursió sortira de l'Ideal, el dissabte (dia 16 d'abril). Expojove és un aparador que recull les múltiples opcions existents en formació i ocupació després de l'etapa d'ensenyament obligatori.

L'objectiu principal del saló és donar suport als i les joves en la presa de decisions del seu futur professional i laboral així com també als pares i mares, professorat, orientadors, treballadors, emprenedors o persones en situació d'atur que vulguin ampliar a reprendre els seus estudis.

La combinació d'exposició i activitats permeten que les persones visitants d'ExpoJove obtinguin una informació completa de l'oferta formativa i ocupacional.

La sortida tindrà un cost de 5€ i es sortirà a les 08:45 h del matí de l'Ideal i la tornada de Girona cap a Olot serà a les 13:30. Per a formalitzar la inscripció cal omplir l'autorització que facilitareb des del propi Ideal-OJG o a la pàgina web: www.lideal.olot.cat.

L'Ideal-OJG organitza visites, pressupostos participatius per a joves, debats sobre inclusió social, sopars en base de plats típics estrangers i d'altres.