El ple de l'Ajuntament d'Olot amb els vots a favor de CiU, PSC ERC i la CUP i l'abstenció d'Olot en Comú va fer l'aprovació inicial del la normativa de la seu electrònica, el tauler d'edictes i el registre electrònic. L'apartat va ser explicat per la regidora Núria Fité (Govern Obert per CiU). Fité va explicar: «L'objectiu és avançar en el procés d'implantació de l'administració electrònica i en el compliment dels requísits sobre la transparència i la informació i el bon govern».

Va prosseguir: «Tots tres mecànimes (la seu el tauler i el registre electrònics) a banda de donar compliment a les lleis de l'administració electrònica i de la transparència també ens premetran avançar en la realització de tots els tràmits que tenim tant aquest Ajuntament com els organismes autònoms de forma electrònica i també seviran per facilitar l'accés a la informació per part dels ciutadans».

Josep Quintana (ERC) va preguntar:?«La web de l'Ajuntament tindrà algun apartat nou per donar compliment a la normativa de transparència».

Fité va respondre:?«El portal de la tranparència que tindrem com a Ajuntament serà el de la Generalitat de Catalunya, on hi ha un portal per cada ajuntament».

Va afegir: «Des de la nostra pàgina web es podra connectar a la web de la Generalitat». També va avançar que l'Ajuntament preveu reformular la pàgina web de l'Ajuntament i si cal hi posaran un lloc específic per poder connectar a la web de la Generalitat.