La Policia Municipal d'Olot va detenir -el dimarts dia 22 de març a la tarda-un jove de 27 anys i veí de la ciutat. Segons informa Olot Televisió, el jove va entrar amb violècia dins d'un domicili del carrer Pou del Glaç.

L'acció va tenir lloc poc després de l'arribada de la Volta Catalunya en un carrer paral·lel, l'Avinguda Reis Catòlics. Les persones que transitaven pel carrer van veure com el jove va baixar d'un cotxe.

El noi es va dirigir -de dret- al número 24. Va esbotzar la porta d'accés i va entrar dins. Davant de la irrupció, el propietari de l'immoble va alertar la Policia Municipal. Tot seguit, van arribar els agents i van detenir el jove.

El jove va explicar a la Policia que havia entrat amb violència, perquè volia recuperar un ordinador.

La Policia Municipal va derivar el cas als Mossos d'Esquadra. La Policia Catalana ha imputat el noi per delictes de violació de domicili i danys.

El carrer Pou del Glaç és una carrer amb blocs de pisos i comerços. Condueix a vies laterals que donen a les sales de cinema, a la seu de la televisió local i a l'avinguda Reis Catòlics i la carretera de Sant Joan de les Abadesses.