Propostes d'oci més enllà de processons i viacrucis

Avorrits de processons? Visiteu les fires, els mercats i els festivals que ofereixen les comarques gironines!

26.03.2016 | 07:28

FESTIVAL CÒMIC DE FIGUERES
Del 23 al 27 de març

Figueres acull una nova edició del Festival del Còmic. José Corbacho, Godoy, Peyu, Alex O´Dogherty, Otto Wessely, Sr. Bohigues, Housch-ma-Housch, Santi Rodríguez, Julien Cottereau, Pep Plaza i Los Toreros Muertos, amb Pablo Carbonell al capdavant, són alguns dels humoristes que passaran per la capital empordanesa aquests dies. Més informació: www.festivalcomic.cat

FIRA DEL VAIXELL D'OCASIÓ DE CASTELLÓ D´EMPÚRIES
Fins diumenge 27 d´abril

El municipi de Castelló d´Empúries celebra la XXVIII Fira del Vaixell d´Ocasió.
- Per aquesta edició està previst exposar una àmplia varietat d´embarcacions on el client podrà escollir entre més de 400 unitats, posats a la venda pels professionals nàutics desplaçats al port de la Marina.
- Horari: cada dia de 10 del matí a 7 de la tarda.

MERCAT DEL BRUNYOL DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
El ­divendres 25 i dissabte 26 de març

A la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, podreu tastar 4 brunyols de les diferents pastisseries i fleques de Sant Feliu de Guíxols i 1 xarrup de Ratafia o licor Bonet per 3€.
- Horari: de 10 a 20h.

FIRA MEDIEVAL D'HOSTALRIC
Els dies 25, 26 i 27 de març

En aquests dies, el municipi celebrarà la XX Fira Medieval i proposa un viatge en el temps, amb una oferta d´oci que inclou cercaviles, espectacles de falconeria, titelles, mercat medieval, atraccions infantils, degustació de productes artesans... Per a més informació visiteu el web: www.hostalric.cat

A més, el divendres 25, de les 10 del matí a les 7 de la tarda, a la rambla Vidal, també es portarà a terme la fira «Papermaniàtics», amb postals, còmics, cartells, documents, fotografies i llibres i objectes relacionats amb el col·leccionisme.

MERCAT MEDIEVAL DE CALONGE
Els dies 26 i 27 de març

Als carrers del poble de Calonge, el proper cap de setmana se celebrarà el Mercat Medieval. La fira artesanal ocuparà tot el centre del poble i al voltant del castell medieval s'aniran desenvolupant les diferents activitats per grans i petits, que inclouen tallers d'oficis medievals, música, exposicions, espectacles de lluita o contes medievals.


A banda d'aquestes propostes d'oci, també us oferim un planning cultural perquè les vostres agendes no quedin buides. El Diari de Girona us desitja que passeu unes bones vacances de Setmana Santa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema