Amer. A 2/4 de 10 de la nit, des de la plaça del Monestir, tradicional processó amb els Manaies d'Amer. Recorrerà diversos carrers del municipi.

Bellcaire d'Empordà. A les 10 de la nit, a la plaça dels Comtes d´Empúries, representació de "Bandera de Catalunya", un muntatge teatral amb la història de Catalunya durant els segles XII-XIV.

Blanes. A les 12 del migdia, desfilada dels Manaies, des del carrer Ample fins al passeig de Dintre.

A 2/4 de 10 de la nit, a la plaça de l´església, anunci de la processó a càrrec dels Manaies.

A les 10 de la nit, processó penitencial del Sant Crist, amb sortida i arribada a la plaça de l´església.

Caldes de Malavella. A partir de les 9 de la nit, processó del Divendres Sant, des de la plaça de l´Església.

Campdevànol. A les 8 del vespre, des del pavelló municipal, sortida de la processó dels Sants Misteris amb passos vivents.

Camprodon. A 3/4 de 8 del matí, sortida dels romans de la plaça Santa Maria fins a l´església del Carme.

A les 8 del matí, davant l´església del Carme, concentració per fer la sortida del Viacrucis (Processó de les Dones) pels diferents carrers del poble. En acabar, interpretació de la Retreta a l´Hospital geriàtric.

A 2/4 de 9 de la nit, sortida en marxa ràpida cap a la plaça de la Vila per fer el lliurament al Centurió del Maniple del banderí de comandament, així com per recollir els Decurions i el Penó del Maniple.

A les 9 de la nit, processó dels Sants Misteris.

Castelló d'Empúries. A partir de les 7 de la tarda, pels carrers i places de la vila, representació del Viacrucis Vivent amb sortida des de la plaça de la Basílica.

Girona. A partir del migdia i durant tot el dia, exposició dels Passos a la plaça de la Catedral de Girona.

A les 7 de la tarda, sortida del Maniple de Manaies per recollir el penoner. Sortida de l'Església de Sant Lluc (carrer del Rei Ferran el Catòlic), Parada davant del núm. 77 del carrer Migdia per a recollir el Penó i retorn al castrum de Sant Lluc, passant pel centre de la ciutat.

A les 9 de la nit, sortida de la Processó del Sant Enterrament. Els Manaies de Girona s'afegeixen a la Processó de Sant Enterrament que organitza la Junta de Confraries de Girona i inicien el recorregut des de la Catedral de Girona.

A les 23h, aproximadament, arribada de la processó a la Catedral. Rendiment d'honors a la Santa Creu i paraules del bisbe, cant del Crec en un Déu i benedicció final.

De les 10 del matí a les 2 de la tarda, es pot visitar el Castrum dels Manaies a l´església de Sant Lluc, l´exposició amb els elements que utilitzen els armats en la seva sortida de Setmana Santa.

L´Escala. A les 10 de la nit, inici del VIII Viacrucis Vivent, al centre del municipi.

Llagostera. A les 9 de la nit, sortida des de la plaça del Castell de la processó. Durant la processó es donarà continuïtat a les escenes de La Passió amb la Crucifixió a la plaça del Castell.

Lloret de Mar. A les 10 de la nit, a l´església de Sant Romà, processó amb sortida des de la plaça de l´església. Recorregut: Església Sant Romà, Hospital Vell, Canonge Domènech, Plaça Germans Maristes, Esperança, Sant Pere i Església Sant Romà.

Palafrugell. A 2/4 de 9 de la nit, de l´església parroquial de Sant Martí fins a la capella de l´antic hospital, processó.

Roses. A les 9 de la nit, a la plaça de l'Església, inici de la processó del Silenci pels carrers de la població. La processó recorrerà els principals carrers del municipi per tornar al lloc de sortida.

Sant Feliu de Guíxols. A les 11 del matí, a l´església de la Mare de Déu dels Àngels, al monestir, celebració del Viacrucis.

A les 6 de la tarda, a l´església de Sant Joan de Vilartagues, celebració de la Creu de Jesús.

Sant Hilari Sacalm. A les 7 de la tarda, a l´església parroquial, presentació dels Misteris.

A les 9 de la nit, representació del Viacrucis Vivent. Per a més informació, visiteu http://www.viacrucisvivent.cat

Sant Climent Sescebes. A 2/4 de 6 de la tarda, a l´Horta d´en Cusí, representació de la 40a edició de la Passió de Sant Climent. També es representa diumenge 27 de març, a la mateixa hora. Obra de diversos autors, la Passió de Sant Climent vol explicar no només els fets que es recullen en els Evangelis, sinó també com podien haver esdevingut des d'un aspecte més quotidià els darrers dies de Crist.

DISSABTE 26 DE MARÇ