Operació sortida de Setmana Santa amb un accident de gravetat a la demarcació de Girona. Cinc ferits en el xoc d'un camió i d'un cotxe a la GI-555 al seu pas per Massanes. El tràiler i el turisme van xocar de tal manera que el cotxe va anar a parar en un marge i va quedar ben destrossat.

El conductor del tràiler, de 44 anys, va resultar ferit de menys gravetat. Va ser evacuat a l'hospital de Santa Caterina en ambulància. Mentre que entre els ocupants del turisme, una dona, de 35 anys, va resultar ferida greu, així com un dels menors, un nen de 9 anys . El conductor i una nena de 5 anys en canvi, van resultar ferits de menys gravetat. Els quatre membres de la família van ser evacuats a l'hospital Trueta, la dona de 35 anys van traslladar-li en helicòpter i els altres, en ambulàncies.

Al lloc dels fets es van traslladar quan faltaven deu minuts per les dotze del migdia diverses patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers i el SEM amb quatre ambulàncies i l'helicòpter. Bombers va haver de fer tasques d'excarceració del turisme accidentat, ja que el conductor hi havia quedat atrapat pel fort xoc. Mossos va tallar la carretera i al voltant de dos quarts de quatre de la tarda hi va donar pas alternatiu a l'altura del quilòmetre 10 i es va reobrir a les cinc. La GI-555 és una via amb molt pas de vehicles pesants.

A causa de l'operació sortida es van registrar fortes cues, sobretot en vies que porten cap a muntanya i a l'interior. Segons el Servei Català de Trànsit, es van registrar retencions importants a la C-17 a Ripoll, que van ser de fins a 11 quilòmetres. També es va regular el trànsit a la C-37 al Túnel de Bracons, on es van acumular retencions de fins a 9 quilòmetres en direcció d'Olot a la Vall d'en Bas. Per anar cap a Olot també hi va haver cues a la C-152 a les Preses. A l'AP-7 hi va haver cues a Maçanet.